آماده سازی دانههای روغن خوراکی و استخراج روغن از آنها نیازمند مراحل مختلفی است که در کارخانهها و واحدهایی با ابعاد متوسط و بعضا کوچک صورت میگیرد. بخش مهمی از فرایند فراوری روغن خوراکی به جداسازی و استخراج روغنها از دانه معطوف میشود. برای این کار نیاز به طی کردن مراحلی وجود دارد. ابزارهای مختلفی هم در طی فرایند مورد استفاده قرار میگیرد.
واحدهای فراوری روغن خوراکی و هیدروژنپلنتها

مراحل فراوری روغن خوراکی
در مرحله نخست نیاز است تا دانههای روغنی در کارخانه و واحد فراوری دریافت و نگهداری شوند. سپس به کمک ابزارها و وسایل مکانیکی یا پنوماتیکی، مواد خارجی احتمالی از دانههای روغنی جداسازی میشوند. در مرحله بعد دانهها با روشهای مکانیکی به کمک ابزارهایی مانند نقالهها به سیلوها منتقل میشوند تا وارد مرحله استخراج روغن شوند. برای استخراج روغن از دانههایی که روغنشان زیاد نیست و مثلا زیر ۲۰ درصد است از روشهای شیمیایی بهره گرفته میشود. برای این کار، دانهها به کمک حلالهای مجاز شستوشو میشوند و به کمک استراکتورها که سیستمی برای روغنگیری هستند وارد مرحله و فرایند بعدی کار میشوند. انواع سرندها (اسکرین) و فیلترها برای پاکسازی مواد از مواد اضافی مانند سنگ و خاک و جداسازی پوست از مغز دانهها هم در طی فرایند فراوری روغن استفاده میشود.
هیدروژن پلنتها
بخشی از فراوری روغنهای خوراکی به هیدروژناسیون اختصاص داده میشود. روغنها برای گرفتن مواد زائد باقیمانده در مسیر فراوری و زلال شدن، هیدروژنه میشوند. در مسیر این فرایند به ابزارهایی مانند فیلتر پرس نیاز است. فعالیتهای لازم برای هیدروژناسیون در کارگاهها و کارخانههایی که برای همین امر طراحی و ساخته شده اند صورت میگیرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
در حال حاضر این محصول موجود نمی باشد.